Barnens skog avverkas

Häromdagen kom det upp skyltar ute vid Guldängen – Barnens skog. Motorsågarna drar snart igång! Vi i Naturskyddsföreningen Landskrona har protesterat från början. Vi var i processen redan under pandemin och förde fram våra synpunkter vid samrådet och senare vid granskningen av den detaljplan som kommer medföra att det skövlas 30-åriga skog som skolbarn planterat. När vi inte fick gehör från Landskrona kommun överklagade vi detaljplanen till Mark och Miljödomstolen.

Nu är det kanske bara civilt motstånd som är kvar! Så här skulle skylten ute vi Stenorsvägen kunna sett ut. Då förmedlar den vad som verkligen sker här ute vid Koppargården och Kopparhögarna (koloniområdet).

 

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.