Kustvandring

Vi, 10 – 12 personer, fick en fin promenad längs kusten från Museet och ut till Lill-Olas. En blå himmel men en något vass nordanvind. Det är en sträcka med utblick över Öresund hela vägen. Lite kultur och en del natur. Gravänder har kommit sedan någon vecka och strandskator plockade godis i strandkanten. Kanske inga ovanliga fåglar men alltid trevligt att se bläsand t.ex. Tillbakavandringen var riktigt skön med vind i ryggen och sol i ansiktet. Det blev nästan 10 km och 18.000 steg.

Och en påminnelse – på torsdag har vi årsmöte/kretsstämma. Se föregående post. Välkomna, vi ses.

Här är vi vid hamnen i Borstahusen, Foto, Lena Johannesson

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.