Den 15 januari träffas klimatgruppen igen – välkommen du med!

I december hade vi första träffen med klimatgruppen. Vi var 16 deltagare med olika bakgrund och ingångar till klimatfrågan. Vi diskuterade olika sätt att engagera oss för klimatet, möjligheterna är många!

Tisdagen den 15 januari klockan 18.00 ses vi på Puls Arena igen. Vid detta tillfälle kommer vi att dela in oss i mindre grupper baserat på vilken inriktning du vill ha på ditt engagemang. Vi kommer också att prata mer om hur vi ska organisera oss framöver.

Om du vill veta mer, eller bara anmäla ditt intresse, mejla till landskrona.klimatgrupp@gmail.com.

Varmt välkommen – och tipsa gärna fler att följa med!

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.