Inbjudan till föreläsning

Förnybar energi och ny teknik räddar världen….eller?
Kan vi rädda vårt klimat med innovationer och förnyabar energi eller blir vi lurade av naiva teknikoptimister och av en feg miljörörelse som pekar på laddstolpar, istället för att tala om vårt tunga oljeberoende. Är batteribilar lösningen eller gör de gör bara saken värre om de tillåter oss att fortsätta vår destruktiva livsstil. Vad händer när vi når peak oil om ca 10 år? Om vi trots allt helt skulle lyckas att ställa om till förnybar energi kommer vår livsstil då ändå att leda till fortsatt utfiskning, avskogning och artdöd? 

Kom och lyssna till Therese Uddenfeldts idéer och tankar om miljökrisen som hon presenterat i sin bok Gratislunchen”.Hon är helt klockren i sin analys av miljökrisen. En klarsynthet som nästan helt saknas i miljödebatten idag.”

Tid: tisdag 15 maj kl. 17.00
Plats: Församlingshemmet Landskrona
Anmälan: till epost: hakanarnflykt(AT)gmail.com
Sista anmälningsdag: 7 maj
Kostnad: 150 kr 
Betalning kan göras med Swish till 0736671759
Eller sätt in beloppet på konto: 821496939378367

Välkommen till en garanterat tankeväckande men även underhållande föreläsning!
Håkan Ärnflykt
(arrangör)

The time has come the Walrus said to talk of many things” (Lewis Caroll) 

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.